Vill du ha ett viktigt jobb? Bli Fastighetstekniker hos Lokalfastigheter i Sundbyberg.

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Sundbyberg är en snabbt växande stad, vilket innebär ett stort behov av fler lokaler för kommunal verksamhet. Lokalfastigheter i Sundbyberg AB ägs av Sundbybergs stad och har stadens uppdrag att utveckla och förvalta 230 000 kvm skolor, förskolor och andra kommunala samhällsfastigheter. Bolaget har idag 23 anställda och en omsättning på ca 155 mnkr med kontor i Sundbybergs centrum.

Hos oss möter du en öppen och avslappnad arbetsplats med alla förutsättningar för ett modernt digitalt och varierat arbetssätt där det också är viktigt att ha roligt tillsammans.

Du kommer att ingå i ett team som består av Teknisk Förvaltare, Teknisk Förvaltare Säkerhetsteknik, Drifttekniker, Fastighetstekniker, Fastighetsförvaltare, Vaktmästare, Lokalvårdscontroller samt en Fastighetsassistent. Du rapporterar till fastighetschefen och daglig arbetsledning sker av den Tekniska Förvaltaren.

Ditt uppdrag

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att utföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters byggnader, tekniska system, installationer och mark. I rollen ingår att ansvara för ronderingar och att det förebyggande underhållet genomförs. Uppgifter av vaktmästarkaraktär kan ingå. Vi tror att du gillar självständigt arbete och att du är en duktig problemlösare.

Ansvar 

  • Utföra rondering, skötsel samt förebyggande och felavhjälpande underhållsarbete enligt fastlagda rutiner och processer
  • Beställer och köper in material för drift och underhåll
  • Löpande underhåll av enklare karaktär av byggnader, tekniska system, installationer och mark
  • Hanterar felanmälningar enligt fastställda rutiner och processer
  • Medverkar vid underhållsplanering samt budget och prognosarbete
  • Utförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal på års-, månads- och veckobasis såsom exempelvis brandlarm och markskötsel
  • Medverkar i det systematiska brandskyddsarbetet

Vem är det vi söker?

Som Fastighetstekniker har du en central roll att se till att våra fastigheter är i gott skick och att de lever upp till våra kund- och myndighetskrav. Du trivs med eget ansvar och vill vara med och utveckla våra fastigheter.

Vi söker dig som har lägst eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik/förvaltning eller motsvarande samt att du har några års tidigare erfarenhet av rollen. För att lyckas ser vi att du har god teknisk förståelse för VVS, ventilation, el, styr och reglerteknik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggningsskötare brandlarm och eller tidigare har arbetat som snickare eller elektriker. Som Fastighetstekniker trivs du med att samarbeta och du är en viktig länk mellan kunderna och övriga verksamheten.

Vi som arbetar på Lokalfastigheter har som ledord att vara affärsmässiga, kunniga och enkla att samarbeta med. Känner du igen dig i detta och vill vara med och bidra till vårt bolag och bygga Sundbyberg? Välkommen med din ansökan!

Kontakt

Hör av dig med frågor gällande tjänsten till Fastighetschef Fredrik Enqvist fredrik.enqvist@lokalfastigheter.se, 08-518 336 31 eller HR konsult Mari Friberg, 0737-29 99 09.

Skicka in din ansökan till rekrytering@lokalfastigheter.se senast den 17 februari 2023. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi som arbetar på Lokalfastigheter har som ledord att vara affärsmässiga, kunniga och enkla att samarbeta med. Känner du igen dig i detta och vill vara med och bidra till vårt bolag och bygga Sundbyberg? Välkommen med din ansökan!

Hantering av personuppgifter

Jag samtycker till att Lokalfastigheter i Sundbyberg AB får hantera mina personuppgifter i rekryteringssyfte, för att jag ska kunna sända in och hantera mina jobbansökningar, enligt Dataskyddsförordningen (GDPR). Jag accepterar även dessa villkor.

Jag förstår att mina uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR) och offentlighetsprincipen. Efter avslutad rekrytering kommer Lokalfastigheter i Sundbyberg AB enbart att använda uppgifterna för att följa gällande lagar och inte för något annat syfte. Personuppgifter sparas i 24 månader.

Våra senaste inlägg