UF-mässan – unga entreprenörer är vår framtid

Lokalfastigheter delade ut pris på Ung Företagsmässa i Allaktivitetshuset i Sundbyberg den 2 februari.

Priset för Mest Innovativa Tjänst “Din gröna vardag – Handboken för framtiden” delades ut till Maja, Emma, Elsa och Emilia som går sista året på Viktor Rydberg.

För en kreativ och ambitiös affärsidé som inspirerar till fortsatt utveckling. Här finns den innovativa kraft som vi alla söker, den nyckel som kan förvandla en kittlande vision till lönsam verklighet. Priset till Mest Innovativa Tjänst består i ett exklusivt möte med entreprenören, Oscar Engelbert (grundare till Oscar Properties) som ger sina bästa experttips och råd kring affärsidéer och entreprenörskapets många hemligheter.

Din gröna vardag fick pris för Mest Innovativa tjänst

Vi på Lokalfastigheter i Sundbyberg ser vårt engagemang i Ungt Företagande som en naturlig förlängning av vår verksamhet. Priset till Mest Innovativa Tjänst består i ett exklusivt möte med entreprenören, Oscar Engelbert (grundare till Oscar Properties) som ger sina bästa experttips och råd kring affärsidéer och entreprenörskapets många hemligheter. Tillsammans kan vi vara med och bidra till en framtidstro och välfärd som blir en vinst för såväl Sundbyberg som alla de som bor i här.

Klicka här för att läsa mer om mässan och dess innehåll på Sundbybergs stads webb.

Våra senaste inlägg