Det är de små detaljerna som gör det

Att ta hand om viktiga hus handlar om att göra nästan allt. För hus har många kranar, jättemånga fönsterhakar, ännu fler elkontakter och massor av dörrlås – och varje dag är det något som behöver lagas, smörjas eller bytas. Här samlar vi några av de bra historierna om hur viktiga detaljer faktiskt är, de små detaljer som är en del i vårt stora ansvar.

Sharam sparade 50% av inköpskostnaden

Sharam på Lokalfastigheter i Sundbyberg

Det är de små detaljerna som gör det: Nr 7

Ekhöjdens äldreboende är ett viktigt hus för personer med demenssjukdom och omfattande vårdbehov. Så när Shahram, som arbetar med säkerhetsteknik, lyckades komma överens med vår leverantör om ett 50% lägre inköpspris kring säkerheten, då var det ett väsentligt bidrag till Sundbybergs ekonomi och verksamhet. Shahrams prisförhandling är bara en av de många detaljer som ingår i vårt stora ansvar.

Houssein och 68 kladdiga barn

Houssein

Det är de små detaljerna som gör det: Nr 3

När man är liten och har skapat stora konstverk, då är man ganska kladdig. Men hur blir man av med all färg om vattnet är iskallt? På Viggens förskola ringde man efter Houssein som fixade blandaren och det varma vattnet. Nu är alla 136 händerna rena och konstverken hänger fint i fönstren. En trasig blandare är bara en av många små detaljer som ingår i vårt stora ansvar.

Jacksons trolleri piggar upp

Det är de små detaljerna som gör det: Nr 2

Frisk luft är viktigt. För är man liten och går på Vargens förskola, då är det mycket spring i benen. Med stora ögon följde väldigt nyfikna barn hur Jackson bytte filtren i fläktsystemet. Och vips fylldes förskolan med härligt frisk luft och energin var åter på topp. Ett litet filter är bara en av många små detaljer som ingår i vårt stora ansvar.

Spansk gryta räddad

Houssein

Det är de små detaljerna som gör det: Nr 1

När 450 hungriga elever väntar på sin lunch är goda råd dyra. Så Houssein ryckte ut till Ursvikskolan där vattnet hade försvunnit. Efter en halvtimme hade han hittat och åtgärdat felet och den spanska grytan kunde äntligen serveras. Ett litet rör är bara en av många små detaljer som ingår i vårt stora ansvar.