Senaste nyheterna

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker på Lokalfastigheter

2020-12-21 Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Sundbyberg är en snabbt växande stad, vilket innebär ett stort behov av […]

Nöjd Kund Index

2020-12-2 Varje år går vi på Lokalfastigheter ut och frågar våra kunder om hur de upplever oss och den service vi […]

Ny projektledare

2020-11-30 Vi är glada att kunna hälsa Mikael Jonsson välkommen som ny projektledare till Lokalfastigheter från och med den 16 november.

FÖRSKOLAN BACKEN ÄR INVIGD!

2020-09-16 Lokalfastigheters projekt Kaplanen är nu färdigställt och högtidligen invigt av ingen mindre än Sveriges utbildningsminister Anna Ekström (S). Anna Ekström […]

Visa alla nyheter >

Vi söker dig som vill jobba som fastighetstekniker på Lokalfastigheter

2020-12-21

Vill du vara med på vår spännande tillväxtresa? Sundbyberg är en snabbt växande stad, vilket innebär ett stort behov av fler lokaler för kommunal verksamhet. Lokalfastigheter i Sundbyberg AB ägs av Sundbybergs stad och har stadens uppdrag att förvalta 230 000 kvm skolor, förskolor och andra kommunala verksamhetslokaler, ansvara för en hållbar och effektiv lokalförsörjning och handha nyproduktion av verksamhetslokaler. Bolaget har idag 19 anställda och en omsättning på ca 155 mnkr med kontor i Hallonbergens centrum.

Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att utföra drift, skötsel och underhåll av fastigheters byggnader, tekniska system, installationer och mark. I rollen ingår att ansvara för ronderingar och att det förebyggande underhållet genomförs.

Vi tror att du gillar självständigt arbete och att du är en duktig problemlösare. Du kommer att ingå i ett team som består av Drifttekniker, Teknisk Förvaltare, Fastighetsförvaltare samt en Fastighetsassistent. Du rapporterar till fastighetschefen och daglig arbetsledning sker av den Tekniska Förvaltaren.


Ansvar

  • Utför rondering, skötsel samt förebyggande och felavhjälpande underhållsarbete enligt fastlagda rutiner och processer
  • Beställer och köper in material för drift och underhåll
  • Löpande underhåll av enklare karaktär av byggnader, tekniska system, installationer och mark
  • Hanterar felanmälningar enligt fastställda rutiner och processer
  • Medverkar vid underhållsplanering samt budget och prognosarbete
  • Utförande och kontroll av skötselåtgärder enligt avtal på års-, månads- och veckobasis såsom exempelvis brandlarm, sprinkler och markskötsel
  • Medverkar i det systematiska brandskyddsarbetet

Vem är det vi söker?
Som Fastighetstekniker har du en central roll att se till att våra fastigheter är i gott skick och att de lever upp till våra kund- och myndighetskrav. Du trivs med eget ansvar och vill vara med och utveckla våra fastigheter.

Vi söker dig som har lägst eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik/förvaltning eller motsvarande samt att du har några års tidigare erfarenhet av rollen.
För att lyckas ser vi att du har god teknisk förståelse för VVS, ventilation, el, styr och reglerteknik.

Det är meriterande om du har erfarenhet av anläggningsskötare brandlarm och sprinkler och eller tidigare har arbetat som snickare eller elektriker. Som Fastighetstekniker trivs du med att samarbeta och du är en viktig länk mellan kunderna och övriga verksamheten.

Vi som arbetar på Lokalfastigheter har som ledord att vara affärsmässiga, kunniga och enkla att samarbeta med. Känner du igen dig i detta och vill vara med och bidra till vårt bolag och bygga Sundbyberg? Välkommen med din ansökan!

Kontakt
Välkommen att höra av dig med frågor gällande tjänsten eller din ansökan till;
HR konsult Mari Friberg, 0737-29 99 09, mari.friberg@lokalfastigheter.se

Ansök senast den 10 januari 2021. Rekrytering sker löpande med tillträde omgående eller enlig överenskommelse.